Aktuális

RÉGI ÉS ÚJ ARCOK A VEZETÉSÉBEN

 

Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület (OMBKE) Vaskohászati Szakosztálya március 22-én a Duna­újvárosi Kereskedelmi és Iparkamara tanács­termében tartotta tisztújító küldöttgyűlését.

Immár hagyományosan szervezték meg városunkban április 11-én a Dunaújvárosi Egyetemen a városi állásbörzét, a Fejér Megyei Kormányhivatal, Dunaújváros Önkormányzata, a Dunaújvárosi Kereskedelmi- és Iparkamara, az egyetem valamint a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum közreműködésével.

Az ISD DUNAFERR-nél tartja meg április 26-27-én idei éves közgyűlését, valamint kétnapos szakmai programját a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége. A rendezvény keretében az ide látogató vendégek megismerkednek a vállalat tevékenységével, a katasztrófavédelmi szervezet és a létesítményi tűzoltóság működésével, több szakmai előadást is meghallgatnak, valamint üzemlátogatás keretében ismerhetik meg a vállalati technológia egyes részeit. A programról májusi lapszámunkban részletesen beszámolunk.

Ha valaki kételkedne ebben, pillantson csak a mellékelt képre. Az idei utolsó fagyos reggelek egyikén ez a jégvirág-erdő rajzolódott ki az igazgatósági épület egyik irodájának ablakán, a „kompozíció” hátterében a gyár látképével.  Köszönjük Várai Ágnes fotóját!

Március 23-án rendezte meg a 2017-es évet záró és a 2018-as évet megnyitó összejövetelét a Lemezalakítómű csapata.

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás