Tisztelt Pénztártag!

Tájékoztatjuk, hogy a Gyöngyház Önkéntes Nyugdíjpénztár 2017. május 18-án megtartott Küldöttközgyűlése a 9/2017. sz. küldöttközgyűlési határozattal elfogadta, hogy 2017. július 1-jétől a havi egységes tagdíj összege 1 500 Ft-ról 3 000 Ft-ra emelkedett. A 10/2017. sz. küldöttközgyűlési határozat szerint módosult a tagdíjfizetés esedékessége is, a tárgyhót követő hónap 15-re.

Ha az Ön által vállalt havi tagdíj és a munkáltatója által fizetett hozzájárulás együttesen eléri vagy meghaladja a 3 000 Ft-ot, akkor nincs teendője. Ha az Ön által vállalt havi tagdíj és a munkáltatója által fizetett hozzájárulás együttesen, akár átmenetileg is, nem éri el a 3 000 Ft-ot, akkor kérjük, hogy egészítse ki havi tagdíját legalább az egységes tagdíj összegére. Ha már befizette az éves tagdíját (pld. cafetérián keresztül), és ez kevesebb mint 27 000 Ft, kérjük, hogy a különbözetet év végéig rendezze.
Tagdíj vállalásának mértékét az alábbi módokon jelezheti:
— az eddigi gyakorlat szerint kitöltheti a Munkáltatón keresztül fizetett egyéni tagdíj vállalásának módosítása elnevezésű nyomtatványt, melyet a munkáltatónál kérünk leadni
vagy
— www.gyongyhaznyp.hu honlapunkról letölthető Adatváltozás nyomtatvány kitöltésével, melyet elküldhet emailben ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ); postai úton (2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3.) vagy személyesen leadhatja az ügyfélszolgálatunkon (2400 Dunaújváros, Építők útja 2.) - a Dunaferr-en kívüli munkavállalóknak ajánljuk.
Tájékoztatjuk, hogy az új Alapszabály a pénztár honlapján megtalálható.

Együttműködését előre is köszönjük!

Gyöngyház Önkéntes Nyugdíjpénztár

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás