Hírek

A rendezvényen László Ferenc egységvezető tartott fényképes beszámolót az év eseményeiről, majd kitüntetések átadására került sor. ISD DUNAFERR Kiváló Dolgozó lett Ancsa Attila, az öntödeüzem öntvénytisztító műhelyének művezetője. ISD DUNAFERR Zrt. Kiváló Dolgozó oklevelet vehetett át Péja Csaba, a lakatosüzem szerszámgépjavító műhelyének csoportvezetője, művi Elismerő Oklevélben részesült Csesznek Ferenc, a mechanikaüzem forgácsolója. A mintegy ötven fő részvételével megrendezett évzáró finom menüje pörkölt és töltött paprika volt.

NAPPALI KÉPZÉS FIATALOKNAK
Az ISD DUNAFERR Zrt. a mérnökutánpótlás biztosítása céljából tovább bővíti a duális felsőfokú képzésben való részvételét. A vállalat 2016 áprilisában a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karával kötött duális együttműködési szerződése értelmében 6 fő anyagmérnök BSc szakos hallgatót fogad minden évben. A hallgatók a metallurgus-képlékenyalakító szakiránypáron szereznek oklevelet a 7 félév elvégzését követően.

A Líra-Móra Könyvesház dunaújvárosi boltja (2400 Dunaújváros, Vasmű u. 23.), tekintettel az elmúlt év végen tartott vásárlási akció sikerére, további kedvezményes könyvvásárlási lehetőséget biztosít az ISD DUNAFERR Zrt., az ISD Power Kft., az ISD Kokszoló Kft., és a Vámügynökség Kft. munkavállalói számára.A kedvezményes vásárlási lehetőséggel 2018. január 11-től 2018. december 31-ig minden csütörtökön élhetnek a munkavállalók. Az ebben az időszakban vásárolt könyvek (kivéve tankönyvek, szótárak) végösszegéből 15%-os engedményt biztosítanak.A könyvesbolt a kedvezményt a dunaferres belépőkártya pénztárnál történő felmutatása esetén tudja biztosítani a munkavállalók számára.

ISD DUNAFERR Zrt.
RMS és HR igazgatóság

A közelgő ünnepek alkalmából kívánom, hogy úgy éljük meg a karácsony és az újév ünnepét, mint gyermekkorunkban – megnyitva szívünket a kedves szavak és a zene hangjai előtt, s úgy, hogy az ablakon kitekintve megcsodáljuk a szép téli tájat. Kényeztessük magunkat finom falatokkal, sok pihenéssel, kikapcsolódással.

Sok sikert kívánok Önöknek és családjuknak az új évben! Legyen 2018 ismét egy olyan esztendő, amikor igazán látjuk és tapasztaljuk az előző évek kemény munkájának eredményét és azt, hogy a DUNAFERR megőrzi helyét a sikeres acélgyártók között, amit nagyon is megérdemel.

Engedjék meg, hogy elsőként köszöntsem az ünnepek alkalmából a DUNAFERR-t és az itt dolgozó kivételes embereket!

Boldog új évet kívánok! С Новым годом!

Evgeny Tankhilevich 
cégvezető

 

Az ISD DUNAFERR Zrt. Meleghengerművének gyárvezetője, Lontai Attila Szent Borbála-érmet vehetett át a december 4-én megrendezett Szent Borbála-napi országos központi ünnepségen. A Magyar Köztársaság miniszteri kitüntetését lelkiismeretes, magas színvonalú kohászati tevékenységéért adományozták a kiváló vasműs szakembernek, az elismerést dr. Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energiaügyért felelős államtitkára adta át. Kitüntetett kollégánknak a dunaferres közösség nevében ezúton is gratulálunk!

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás