Hírek

Mielőtt áttekintjük a címben szereplő kifejezés befektetésekre, megtakarításokra gyakorolt hatását, lássuk röviden, hogy milyen fontos tőkepiaci események történtek az elmúlt pár hónapban. 

Miután a Magyar Közlöny szeptember 5-i számában megjelent a vonatkozó kormányhatározat, immár tény: csaknem hatmilliárd forintos összegből valósulhat meg a Dunaújváros Sportcsarnok rekonstrukciója.

A Nivo Motorsport Szurkolói Klub autóbuszt indít a Hungaroringre október 15-én. A programról érdeklődni és regisztrálni szeptember 29-ig lehet Tandari Gábornál (Fémbevonómű ) a gtandarigmail.com e-mail címen.

A dunaújvárosi véradás fő bázisa hagyományosan az ISD Dunaferr, ahol legközelebb október 24-én a Gyártó Egységnél lesz véradás 8 és 11 óra között. Október 26-án a Kokszolóban várják a véradókat 6,30-tól 12 óráig. A szervezők kérik a véradókat, hogy fényképes igazolványt és tajkártyát vigyenek magukkal.

Ifi-hírek

Szeptember 23-án Bakony-túrát szervez az Ifi.
A gyalogtúra Bakonyoszlopról indul, az Ördög-árok, Kő-árok útvonalon végighaladva a cseszneki várhoz vezet. Érkezés után fakultatív programlehetőség (várlátogatás, via ferrata stb.) A túra hossza kb. 10 km, a szintkülönbség 200 m.
Nevezési díj tagoknak 1500 Ft/fő, nem tagoknak 2500 Ft/fő.
***

Szeptember 30 kerékpártúrát indít az Ifi a Dunakanyar teljes hosszában.
Szobról indul a túra és mintegy 45 km-en át kerékpárúton halad egészen Gödig. Természetesen több pihenőt is tartanak, így tervezik meglátogatni például a Monarchia-rétesházat, Vác főterét stb. Az utazás autóbusszal, a túra bérelt kerékpárokkal valósul meg.
Nevezési díj tagoknak 4000 Ft/fő, nem tagoknak 6500 Ft/fő.
***

Október 7-én őszi horgászverseny lesz az akasztói horgásztavon.
Nevezési díj tagoknak 1000 Ft/fő, nem tagoknak 2300 Ft/fő.


Bővebb információ a programokról a Dunaferr Ifjúsági Szervezet 20-11-es telefonszámán, vagy a www.ifi.hu weboldalon.

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás