„Elégek én ragyogva fényben,
Szétáradok az összeségben,
Magamat égbe ragadom,
Az ősi honba visszatérek
Tisztán és szabadon.”
(Komjáthy Jenő)

 

Gyászol az ISD Dunaferr kollektívája: 2017. július 19-én, életének huszonkilencedik esztendejében munkabaleset következtében elhunyt Tóth Zoltán, az Acélmű gépészeti üzem konverter-karbantartó csoportjának munkavállalója.
2008 áprilisa óta dolgozott a vállalatnál hegesztő, majd lakatos-hegesztő munkakörben. A munka mellett folyamatosan képezte magát: ívhegesztő, géplakatos és nehézgépkezelő végzettséget is szerzett, szakvizsgákat teljesített.
Zoltán első és immár egyetlen munkahelye a Dunaferr volt, hegesztőként kezdett dolgozni az Acélműben. Csendes, szorgalmas kollégának ismerték meg a munkatársai, akikkel jó viszonyt ápolt, segítették egymást. A karbantartói munka összetett, nagy odafigyelést és széles körű tudást, alapos helyismeretet követelő tevékenység, idő kell, amíg az ide bekerülő fiatal megszerzi a kellő tapasztalatot. Tóth Zoltán már ilyen, stabil munkaerőnek számított, tudta, tette a dolgát. A szabadidős közösségi rendezvényeken is részt vett, és minden kollégája tudta, hogy szenvedélye a motorozás.
Halálával egy fiatal életpálya tört ketté tragikus hirtelenséggel, megrendítően korán. Hozzátartozói, barátai és munkatársai 2017. augusztus elsején vettek végső búcsút Zoltántól a dunaújvárosi temetőben.
A vállalat teljes kollektívája mélyen együttérez az elhunyt hozzátartozóival, osztozik gyászukban.

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás