NAPPALI KÉPZÉS FIATALOKNAK
Az ISD DUNAFERR Zrt. a mérnökutánpótlás biztosítása céljából tovább bővíti a duális felsőfokú képzésben való részvételét. A vállalat 2016 áprilisában a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karával kötött duális együttműködési szerződése értelmében 6 fő anyagmérnök BSc szakos hallgatót fogad minden évben. A hallgatók a metallurgus-képlékenyalakító szakiránypáron szereznek oklevelet a 7 félév elvégzését követően.

A duális képzés évente 26 egyetemi + 26 vállalati hétből (ebből 20 nap szabadság) áll, így már a képzés során lehetőségük van a hallgatóknak arra, hogy megismerkedjenek az ISD DUNAFERR Zrt. működésével, gyakorlati tapasztalatra tegyenek szert.

A duális képzésben résztvevők a képzés teljes idejére (az egyetemi időszakra is) juttatást kapnak. A minimálisan adható heti juttatás a mindenkori minimálbér (2018-ban
138 000 Ft) összegének 15%-a, tehát 20 700 Ft/hét, amely adó- és járulékmentessége miatt nettó összegként értelmezendő. A fentiek alapján a hallgatói díjazás 12 hónapon keresztül átlagosan havi 88 700 Ft juttatást jelent, amely nem zárja ki akár vállalati tanulmányi szerződés megkötését sem, ezzel is emelve a megszerezhető jövedelmet.

LEVELEZŐ KÉPZÉS FELNŐTTEKNEK
Az ISD DUNAFERR Zrt. várja azon munkatársai jelentkezését, akik szívesen szereznének anyagmérnöki végzettséget. A képzés megfelelő létszámú jelentkező esetén a Dunaújvárosi Egyetem és a Miskolci Egyetem együttműködésével, levelező képzésben valódul meg.
A felvételi eljárásrend a standard felvételi rendszerben történik, jelentkezési határidő február 15. A minimum ponthatár 280 pont, amely a középiskolai tantárgyak érettségi eredményeiből számítódik (matematika, fizika, vagy kémia, vagy biológia).
Bővebb tájékoztatást a jelentkezők létszámának ismeretében még január folyamán tervezünk.
Jelentkezés: a 16-89-es vállalati telefonszámon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen.
TANULJON EGYÜTT A CSALÁD!

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás