2018. január 1-től három új vagyonkezelő kezdte meg tevékenységét a nyugdíjpénztárnál, egy régi partnerünk pedig új néven folytatja eddigi sikeres munkáját. Az alábbiakban néhány gondolatukat közvetítjük:
 
HOLD Alapkezelő Zrt.
A Concorde Alapkezelő elmúlt 23 éve összeforr a teljes szakmai pályafutásunkkal. A magyar tőkepiac hajnalán indultunk, tele naivitással, de annál több lelkesedéssel. Sikeresen átéltünk három komoly tőkepiaci válságot, nemzetközi porondra léptünk és mára a kezelt vagyon nagysága alapján a legnagyobb független vagyonkezelő társaságként az ország negyedik – és egyben legtöbbet díjazott – vagyonkezelője vagyunk. Üdvözöljük a Holdon! HOLD, a ránk, illetve a mi szakmánkra jellemző tőzsdei-befektetési hármas, a buy–hold–sell (vétel–tartás–eladás), tartásra vonatkozó része, azaz a hosszú távú befektetésekre utaló elem. 

Allianz Alapkezelő Zrt.
A portfóliókezelés kimagasló színvonala mellett a professzionális kockázatkezelés, az elszámolások biztonsága és a transzparencia azok a legfontosabb követelmények, melyeket szem előtt tartva folyamatainkat felépítettük. Feltétlen elvárásunk önmagunkkal szemben, hogy szaktudásunkkal, tapasztalatainkkal, közvetlen hozzáférésünkkel és bejáratott piaci kapcsolatainkkal, az ügyfeleink portfólióiban szereplő valamennyi eszközosztályt a lehető legmagasabb színvonalon fedjük le. Az ügyfélkiszolgálás minőségének magas színvonalon tartása mellett az alaptevékenység színvonalának fenntartására és emelésére koncentrálunk.

Budapest Alapkezelő Zrt.
Az Alapkezelő stratégiája jelentősen megváltozott, és alapvetően konzervatív eszközosztályokra specializálódott va­gyonkezelőből, széleskörű befektetési stratégiákat nyújtó, a kockázatosabb eszközosztályokat is lefedő szolgáltatóvá vált. Befektetési filozófiánk alapját a befektetőink számára hozzáadott értéket nyújtó portfólió építés jelenti, biztosítva a kockázatok kezelését, a kockázatmentes hozam feletti hozampotenciált.  Az elmúlt közel 4 év teljesítménye teljes mértékben igazolja az új vagyonkezelés helyességét, eredményességét.

Generali Alapkezelő Zrt.
Az évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően az elmúlt években sikerült hozzájárulnunk, hogy ügyfeleink vagyonukat ne csak megőrizzék, hanem számottevően gyarapítsák is. Társaságunk 2001-ben kezdte meg az intézményi vagyonkezelési üzletág felépítését, célkitűzéseink között a legfontosabbak az alábbiak voltak: az elért hozam haladja meg a benchmark hozamát, a portfólió reálhozamot biztosítson, teljes körű átláthatóság, nyugodt és kiszámítható működés, zökkenőmentes kommunikáció az ügyfelekkel és szolgáltatóikkal. Befektetési döntéseinket alapvetően a reálérték-elmélet követése határozza meg. 
 
Gyöngyház Önkéntes Nyugdíjpénztár

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás