Sokan dolgoznak az ISD DUNAFERR-nél azok közül, akik régen a Ságvári Endre Általános Iskolába jártak. Az egykori diákok számára találkozót szerveznek a régi iskolában. 

A II. Ságvári Találkozóra május 12-én, szombaton délelőtt 10 órai kezdettel kerül sor az intézményben, mai nevén a Szilágyi Erzsébet Általános Iskolában. Annak idején 1958-ban kezdődött meg a tanítás az egykori Ságváriban, Közép-Európa akkori legnagyobb, 32 tantermes iskolájában, így az idei találkozón egyúttal az iskola fennállásának 60 éves jubileumát is ünneplik a résztvevők. Szeretettel várja a régi ságváris iskolatársak jelentkezését a találkozóra az egyik szervező, acélműs kollégánk, Makó Gusztáv Tibor a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a 30/576-9490-es tele­fonszámon.


Egyeztető megbeszélés a találkozó előtt: Makó Gusztáv szervező, Farkas Márta iskolaigazgató, Tihanyi Attila műsorvezető, Kutasi Sándor hangosító és Marosi László tanár úr

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás