Kiemelt hírek

A jó teljesítményhez kötött éves bónusz első részletét már decemberben átutalta a vállalat

Bemutatjuk a legeredményesebb területeket
A tavalyi évben is meghirdette a vállalat vezetése a „Tiszta műhely, rendes gyár” projekt keretében valamennyi gyártómű és a Karbantartási Igazgatóság üzemei, üzemrészei, műhelyei részvételével a rendrakásra, a takarításra, a munkahelyek tisztábbá, szebbé alakítására, a 6S-program végrehajtá­sára irányuló versenyt.

Az ipari örökségvédelem műhelye

Talán még a szakmabéliek közül sem tud róla mindenki, hogy micsoda kincs bújik meg Miskolc környékén, varázslatos természeti környezetben. A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Kohászati Gyűjteményének igazán festői hátteret ajándékozott a természet: a Bükk hegycsúcsai és fenséges erdői, a Garadna- és a Szinva-patakok veszik körül a múzeum három bemutatóhelyét.

65 ÉVES A DUNAÚJVÁROSI VASAS TÁNCEGYÜTTES

Még decemberben, advent harmadik hétvégéjén tartotta jubileumi fellépéseit a hatvanöt éves Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes. Hetekkel korábban elfogytak a jegyek a gála előadásaira, hisz alig akad dunaújvárosi család, amely valamilyen módon ne kötődne az együtteshez. A színvonalas műsor létrejöttét – amelyben sok kollégánk szerepelt –, az ISD DUNAFERR Zrt. is támogatta.

Több, mint feldolgozó
Megkerülve a vasműt, csendes úton juthatunk el a DUTRADE Acél­termék­feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. ma is újszerű központjához.
A modern épülethez világos, tágas üzemcsarnok támaszkodik. A falon bekeretezve függ a cég néhány, működésével kapcsolatos elvárása az idei évre.

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás