A Rába Járműipari Holding nemzetközi sikerei között kiemelkedő a vállalat vezetésével nemzetközi kooperációban készült, korábban már számos országban bizonyított S91 midibusz, melynek legújabb fejlesztésű változata idén indult európai bemutatkozó körútra.

Az autóbusz az elmúlt évek során valamennyi tesztelésen kitűnő eredményeket produkált, megfelelve az Európai Unió legszigorúbb károsanyag-kibocsátási irányelveinek. Az üzemeltetési tapasztalatokról érkező visszajelzések kivétel nélkül pozitívak, a modern utaskomfort-rendszerrel felszerelt buszok szélsőséges körülmények között is helytállnak. A piaci trendek alapján Európában egyre nagyobb igény mutatkozik az ilyen járművek iránt, így az S91 kiváló esélyekkel indul a nemzetközi piacon.
A tengerentúl egy kulcsfontosságú piacára már sikerrel lépett be a vállalat: 2015 végétől az egyik legnagyobb mexikói buszgyártó, a DINA dízelbuszaihoz és trolijaihoz szállít futóműveket. A közös műszaki fejlesztés eredményeként készült prototípusok tesztelése még idén lezáródik, lehetőséget teremtve a sorozatszállítások számára.
(Forrás: raba.hu)

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás