Megnyitotta első magyarországi gyárát Biatorbágyon a Swedsteel-Metecno, amely a teljes kelet-közép-európai régió Swedsteel trapézlemez-, szendvicspanel- és egyéb könnyűszerkezetes, tűzihorganyzott acél anyagú termékellátását biztosítja majd.

A létesítmény a vállalat 27 millió eurós beruházásának első pillére, amit 2017-ben újabb gyáregység követ majd. A gyárral a Swedsteel-Metecno 60 munkahelyet teremt az építőipari szektorban, amely létszáma a második gyáregység átadásával több mint 150 főre nő. A gyártósorok innovatív, nagymértékben automatizált gyártási technológiákat vonultatnak fel. 

A vállalat nem csak a magyarországi piaccal kapcsolatban fogalmazott meg ambiciózus terveket. A hazai kereskedelmi központ mellett ugyanis 2016 júniusában 16 országban exportképviseleteket nyit – Ausztriában, Csehországban, Szlo­vákiában, Horvátországban, Szlové­niában, Boszniában, Szerbiában, Moldá­viában, Macedóniában, Koszovó­ban, Albá­niában, Bulgáriában, Romániában, Ukraj­nában, Azerbajdzsán­ban, Kazahsztánban. Ezzel a teljes kelet-közép-­európai régiót egészen a Kaszpi-tengeri térségig lefedő kereskedelmi hálózatot épít ki a vállalat, amelyben a magyar gyárnak kulcsszerepe van.
(Forrás: gyartastrend.hu)

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás