Ismét torna-győzelem

Június második vasárnapján rendezte meg a Dunaújvárosi Kohász Öregfiúk Labdarúgó Egyesülete a már hagyományossá vált nagypályás viadalját a Dunaferr Stadionban.
A már „összeszokott” csapatok mellé – Kohász, Sióagárd, Bátaszék – először csatlakozott az Őcsény senior alakulata. A meccsek 40 percig tartottak, szusszanásnyi szünetekkel. Az első találkozót a hazai együttes az újonc Őcsény csapatával játszotta. A meccs közepe táján Sztanó nagy gólt lőtt, ezzel a találattal el is dőlt a mérkőzés a hazaiak javára. A második derbin a sióagárdiak 2-1 arányban nyertek a Bátaszék ellen. A bronzcsata kétgólos őcsényi sikerrel zárult a bátaszéki old-boyokkal szemben.
Nagy izgalom előzte meg az első helyet eldöntő Kohász-Sióagárd összecsapást. A vendéglátó együttes támadott többet és a 14. percben Sztanó megszerezte a vezetést, majd röviddel ezután Klár két gólra növelte a hazaiak előnyét. A hajrában az ellenfél támadója szépített, beállítva a 2-1-es újvárosi győzelmet.
A végeredmény: 1. Duna­újvárosi Kohász, 2. Sióagárd, 3. Őcsény, 4. Bátaszék. Az oklevelek átadására a Campus étteremben került sor, ahol a finom vacsora után baráti eszmecserével zárult az esemény. Egy év múlva Őcsény rendezi a négyes tornát.

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás