További remek helyezések is születtek

A 17. Klub Legénység Sárkányhajó Európa-bajnokságot Franciaországban, a festői szépségű Divonne les Bains-ben rendezték meg július 27-e és 31-e között.

A 25 ország 2000 versenyzőjének részvételével megrendezett viadalon a Dragon Steel SE Szenior Vegyes (képünkön) egysége hatalmas küzdelemben bronzérmet szerzett 500 méteren. A sportegyesület 11 versenyszámban képviseltette magát, Premier Vegyes, Női, Open (férfi) és Szenior Vegyes kategóriában. A Szenior Vegyes csapat 2000 méteren az értékes 4. hellyel indította sikersorozatát. A Premier Női egység a 6., a Premier Vegyes a 7., a Premier Open egység pedig a 10. helyen végzett a 2000 méteres távon. A 200 méteres futamokon a Premier Vegyesben a nagyhajós egység a kisdöntő 4. helyét szerezte meg, ugyanezt az eredményt érte el kishajós kategóriában a Premier Open egység is. A Premier Női kishajós csapat a nagydöntőben a dobogóról épp csak leszorulva az előkelő 4. helyet érte el.
Az Eb utolsó versenynapján született meg a gyönyörű bronzérem, emellett a további 500 méteres futamokban a Premier Vegyes kishajós csapat kisdöntő első helyezett lett, a Premier Női kishajós csapat a kisdöntő 3., a Premier Open egység pedig a kisdöntő 4. helyén végzett. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás