Kiváló eredményeket értek el

A Dunaferr Sportegyesület versenyzői több kimagasló eredményt értek el 2017-ben is.

A legjobb sportolókat és edzőiket, valamint a Dunaferr SE ügyvezető elnökét, Mátyás Gábort baráti összejövetelen fogadta dr. Sevcsik Mónika, az ISD Dunaferr Zrt. RMS és HR igazgatója és Serhiy Klyuchkin biztonsági és védelmi igazgató.
A tornászok legeredményesebb tagja, Kovács Zsófia a Világkupán arany- és ezüstérmet is szerzett, az Európa-bajnokságról második helyezéssel tért haza, magyar bajnoki címmel is büszkélkedhet. Edzője Trenka János.
A kajak-kenu szakosztályból Hajdu Jonatán két bronzot szerzett az Eb-n, két aranyat a magyar bajnokságon, mellette Kiss Balázs, Slihoczki Ádám (ő nem tudott jelen lenni a köszöntésen) és Kollár Kristóf is kiváló győzelmekkel érdemelte ki a meghívást edzőjükkel, Molnár Gergellyel közösen. A birkózók közül Kardos Róbert (edzője Kiss Károly) vehetett részt kimagasló teljesítményének köszönhetően az ünnepségen. Az ugyancsak meghívott Selmeci Levente úszó és edzője, Kovács József sajnos nem tudott ott lenni a köszöntésen, Szabó Gergő edző képviselte őket.
A kötetlen és baráti hangulatú találkozón a sportolók és edzőik röviden beszámoltak az esztendő legemlékezetesebb pillanatairól, a jövő évi terveikről, majd jutalmat vehettek át dr. Sevcsik Mónikától.

Sz. Gy.

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás