Kiváló rendezés, gólgazdag derbik
Március első szombatján a Tolna megyei Bátaszéken rendezték meg a 36. Kakas Kupát, amelyen idősödő labdarúgók vettek részt. A kupán diadalmaskodott a Dunaújvárosi Kohász Öregfiúk csapata.

A zord időjárással dacolva – a Békéscsaba kivételével – minden csapat megjelent a tornán. A rendezők a mezőnyt két csoportba sorolták. Az A csoportban a Bóly, a Siófok és a Komló, míg a B csoportban a Bátaszék, a Kecskemét és a Dunaújvárosi Kohász küzdött. A 2x15 perces találkozókat a szekszárdi illetőségű, Aranysíppal kitüntetett Ódor János vezette. A rangos eseményt megtisztelte a Magyar Labdarúgó Szövetség két csinos hölgy képviselője, Petrika Ibolya és Szabó Anita is, eleget téve a főszervező, Fiáth Tamás meghívásának. A mérkőzéseken sportszerű, remek futballparádét láthatott a sportcsarnok közönsége. 

Csapatunk a Kecskemétet 7–1 arányban, a Bátaszék együttesét 4–0-ra, a döntő­ben pedig a Bóly gárdáját 3–2-re győzte le, és ezzel veretlenül nyerte a kupát a Gyalus, Jakab, Sztanó, Ká­konyi, Garbacz, Lengyel, Klár, Huszti és Móri összeállítású újvárosi csapat.
A további sorrend a következőképpen alakult: 2. Bóly, 3. Siófok, 4. Bátaszék, 5. Kecskemét, 6. Komló.
A legtöbb találatot csapatunk gólgyárosa, Klár Laci (5) és a bólyiak játékosa, dr. Papp Zsolt (5) érte el holtversenyben. A befejezést követően hagyományosan remek kakaspörkölt, tombola és baráti hangulat várta a résztvevőket.

Csik János

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás